Afdeling Nordvest

Afdeling Otterup

Afdeling Skovløkken

Frisk luft og plads til udfoldelse - vi har både idrætshal, byens største kælkebakke, dejlige lyse lokaler og sprit nyt udekøkken til undervisning. Børnehaven Mini-Max lige i baghaven samt SFO til de sjove timer. Trygge rammer fra Før-skole til 6. klasse.

Kickstart dagen på vores Playspot-bane til udendørs idræt, eller giv den gas på atletikstadion. Vi er den største afdeling i byen, med alle læringstilbud fra førskole til 9. klasse. Her er det OK at være unik, og at de store nørder lidt på de tre overbygningslinier.

Skolen ved skoven. Fang haletudser i skovsøen eller prøv brændenælde-suppe i bålhytten. Natur- og teknikfaget rykker udenfor, for det er en del af hverdagen her. Vi har vuggestue, børnehave, SFO, klub, førskole og op til 6. klasse – og lokal sportsklub.