Afdeling Nordvest

Afdeling Nordvest er beliggende i et stort parcelhusområde Otterup bys nordvestkvarter, på adressen Horsebækvej 25, 5450 Otterup.

Afdeling Nordvest tilbyder undervisning for 0.-6. klasse. På skolen er der SFO for børn i 0. - 2. klasse, herunder førskole. Der tilbydes klub for 3.- til 6. klasse i Aktivitetshuset, som ligger Søndergade 6 i Otterup centrum.

Afdeling Nordvest er placeret ved et stort grønt område med fodboldbaner, legeplads, kælkebakke mv. Dette område benyttes rigtig meget af både skolen og SFO'en. Vi huser også idrætsaktiviteter i fritiden.

Skolen har lyse og moderne lokaler. Der er smartboards i alle lokaler, og der undervises med IT, som en integreret del af undervisningen.

Hver morgen er der morgensamling, hvor der udover fællesoplysninger er morgensang.

De fleste børn cykler eller går til skolen. Der er et meget veludbygget sti-system omkring skolen.

Efter 6. klasse tilbydes børnene undervisningen 7. - 9. klasse på Afdeling Otterup.

Mere om Afdeling Nordvest

• 23-10-2017
    08:00-15:00
    Fotografering, afd. Nordvest elever 0,3 og 6 + personale · AN · BN · 3AN · 3BN · 6AN