Afdeling Skovløkken

Afdeling Skovløkken

Afdeling Skovløkken er beliggende i et dejligt naturområde, 3 km. sydøst fra Otterup by, på adressen Skovgyden 60, 5450 Otterup.

Afdeling Skovløkken har både skole
(0. - 6. klasse), førskole, SFO/klub, børnehave og vuggestue.

Afdeling Skovløkken har landsbyordning, hvilket betyder, at skolen, førskolen, SFO'en/klubben, børnehaven og vuggestuen har fælles leder og fælles bestyrelse. Landsbyordningen er etableret for at skabe større sammenhæng mellem skolen og de tilhørende enheder - såsom børnehave, SFO/klub, børnehave og vuggestue - på stedet. Ligeså giver landsbyordningen mulighed for at skolen og dens tilhørende enheder, har mulighed for at udgøre et kulturelt samlingspunkt, som bidrager positivt til sammenhængskraften i lokalområdet.

Afdeling Skovløkken er beliggende op af Ørritslev Skov, og huser også Skeby Gymnastikforening. Der er derfor dejlige udenoms arealer med skov, kælkebakke og fodboldbaner. Dette benyttes meget af både skolen, børnehaven og SFO’en/klubben.

Skolen har lyse og moderne lokaler. Der er smartboards i alle lokaler, og der undervises med IT, som en integreret del af undervisningen.

Hver morgen er der morgensamling, hvor der udover fællesoplysninger er morgensang.

Der er skolebus til og fra skolen hver dag fra alle områder i de to sogne, Skeby og Østrup sogne. Herudover cykler mange til skolen.

Efter 6. klasse tilbydes børnene undervisningen 7. - 9. klasse på Sletten Skole Afdeling Otterup.

Mere om Afdeling Skovløkken

 • 26-06-2018
  19:00-21:00
  SK afdelingsforældrerådsmøde · AS · 1AS · 2AS · 3AS · 4AS · 5AS · 6AS · SKOVTROLDE
  8
 • 29-06-2018
  07:45-13:45
  Sidste skoledag før sommerferien. · AS · 1AS · 2AS · 3AS · 4AS · 5AS · 6AS
  8
Ingen aktuelle nyheder
 • ikon
  Erik Munk Brønserud den 22-06-2018
  Husk Jubilæum den 24. august for afdeling Nordvest.
  Se bilag.
 • ikon
  Mads Dahl Arvidsen den 10-04-2018
  Kære forældre i Distrikt Sletten Skole

  Det er mig en fornøjelse at præsentere skolebestyrelsen 2018-2020. Den nye skolebestyrelse tiltræder den 1. august 2018.

  Samtidig vil jeg gerne udtrykke en stor tak til dem, som ønsker at træde ind i skolebestyrelsen og bidrage til udvikling af vores distrikt - Vi ser frem til et frugtbart samarbejde.

  Med venlig hilsen

  Mads Dahl Arvidsen
  Skoleleder