Linjer i udskolingen.

Linjestruktur på Sletten Skole.

Velkommen til et spændende tilbud i udskolingen på Sletten Skole. Som noget nyt skal kommende 7. årgang vælge sig ind på en af de tre nye linier. Undervisningen i udskolingen vil have omdrejningspunkt i vores linjestruktur, og vi glæder os utroligt meget til at byde dig og dine forældre velkommen.

De tre udskolingslinjer vil give dig en enestående mulighed for at præge din egen skolegang.

På disse sider giver vi dig en enestående mulighed for at præge din egen skolegang. Vi giver her en kort beskrivelse af de tre linjers indhold og mål, og vi glæder os til at uddybe på det informationsmøde, vi afholder 24. januar 2017 kl. 19-21, så du kan træffe dit valg af linje.

Læs siderne godt igennem sammen med dine forældre og tag det valg, der giver bedst mening for dig:

Linjetoning.

Performance.

Sprog og kultur.

Natur og science.

Valg af linje, herunder blanket til udfyldelse.

På Sletten Skoles vegne

Mads Dahl Arvidsen, Afdelingsleder udskolingen